Ocean czasu - chcemy czy nie - zawsze zwraca nam to, co w nim kiedyś pogrzebaliśmy

Drożdże gorzelnicze BLACK BULL 18% bimber zacier ! destylator LUBLIN
Przedmiotem sprzedaży jest:



Drożdże gorzelniane Black Bull 18%

Drożdże gorzelniane Turbo Prestige Black Bull to silne i wyjątkowo szybkie szczepy do nastawów cukrowych i owocowych:



* przefermentują 6 kg cukru, uzyskamy zacier 15%

* przefermentują 8 kg cukru, uzyskamy zacier 18%



Drożdże z serii Prestige gwarantują czystą i szybką fermentację oraz wytwarzają mniej produktów ubocznych (mała liczba estrów, kwasów, związków karbonylowych i siarki co przekłada się na smaczny efekt końcowy).



Instrukcja stosowania:

6kg lub 8 kg rozpuścić w 21l. ciepłej wody. Nastaw ostudzić do temperatury poniżej 30°C,



dodać zawartość torebki, intensywnie mieszać przez 1 minutę.

Fermentację trzeba przeprowadzić w temperaturze 20°C-25°C.

.

Skład:

drożdże aktywne, pożywka, mikroelementy, witaminy.



Uwaga:

Fermentacja przebiega bardzo burzliwie.

Przy fermentacji w balonie nie używać korka, a w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy.

Bardzo długi termin przydatności!



Odbiór osobisty lub wysyłka



W naszej sprzedaży:



- destylatory - realizujemy także indywidualne zamówienia

- drożdże gorzelnicze

- węgiel aktywny

- esencje smakowe

- chłodnice , spirale

- filtry węglowe i katalityczne

-odstojniki

-urządzenia grzewcze
Link: olx.pl/oferta/CID767-IDgL9lj.html



Drożdże gorzelnicze Black Bull Turbo bimber zacier jak T3 nastaw
Sklep AlkoLudek BIAŁYSTOK proponuje:



DROŻDŻE GORZELNICZE; BLACK BULL TURBO YEAST



Cena dotyczy zakupu 1 szt Black Bull.



Drożdże aktywne Turbo Black Bull są wysoko alkoholizującymi drożdżami o dużej tolerancji na temperaturę. Ich przeznaczeniem jest fermentacja nastawów cukrowych i owocowych.Opakowanie na 25 litrów nastawu: 6 kg cukru daje 15%, 8 kg cukru daje 18%.



INSTRUKCJA:

1. Rozpuść 6 - 8 kgcukru w 6 litrach gorącej wody. Należy się upewnić, że cukier został rozpuszczony całkowicie.

2. Uzupełnij do 25 L pojemności zimną wodą aby wyregulować temperaturę w całości pojemnika.

3. Gdy temperatura spadnie poniżej 39°C dodaj drożdże aktywne Turbo Black Bull i rozmieszaj dokładnie, aż nie będzie żadnych widocznych grudek drożdży.

4. Pozwól fermentować nastawowi w temperaturze otoczenia 20 - 28°C przez 3 - 5 dni ( 7 - 10 dni przy 8 kg cukru) do momentu, aż fermentacja ustanie.



Składniki: drożdże aktywne, pożywka, witaminy i mikroelementy.



Masa netto 87 g.

Fermentacja przebiega burzliwie, nie należy używać rurek fermentacyjnych i należy zapewnić odpowiednio dużo miejsca w poj. fermentacyjnym.



Drożdże można odebrać osobiście w sklepie stacjonarnym



AlkoLudek



Przy wyborze opcji "odbiór osobisty" prosimy o wcześniejszy kontakt w celu potwierdzenia dostępności towaru w sklepie

w Białymstoku, ul. Wyszyńskiego 2 lok. 48

D.H. LIDER

Poniedziałek- piątek od 10:00 do 17:00



Przykładowe koszty wysyłki Pocztex Kurier 48 (paczka do 30 kg)

- standard 13 zł (po przedpłacie)

- pobranie 16 zł



W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy.

Na zakupiony towar wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę VAT

Przy większych zamówieniach atrakcyjne rabaty.



Dziękujemy i zapraszamy na zakupy.

Zespół Sklepu AlkoLudek
Link: olx.pl/oferta/CID628-IDavY1B.html


Drożdże gorzelnicze Black Bull Turbo Yeast
Drożdże gorzelnicze Black Bull Turbo Yeast



Drożdże aktywne Turbo Black Bull



Są wysoko alkoholizującymi drożdżami o dużej tolerancji na temperaturę. Ich przeznaczeniem jest fermentacja nastawów cukrowych i owocowych.



Opakowanie na 25 litrów nastawu: 6 kg cukru daje 15%, 8 kg cukru daje 18%.



Instrukcja:



1. Rozpuścić 6-8kg cukru w 6 litrach gorącej wody. Należy upewnić się, że cukier został całkowicie rozpuszczony.



2. Uzupełnij do 25L pojemności zimną wodą, aby wyregulować temperaturę w całości pojemnika.



3. Gdy temperatura spadnie poniżej 39 stopni dodaj drożdże aktywne Turbo Black Bull i rozmieszaj dokładnie, aż nie będzie żadnych widocznych grudek drożdży.



4. Pozwól fermentować nastawowi w temperaturze otoczenia 20-28 stopni przez 3-5 dni (7-10 dni przy 8kg cukru) do momentu, aż fermentacja ustanie.





Składniki: drożdże aktywne, pożywka, witaminy i mikroelementy





Masa netto: 87g.





Fermentacja przebiega burzliwie - nie należy stosować żadnych korków ani rurek fermentacyjnych.
Link: olx.pl/oferta/CID628-IDh04u7.html


DROŻDŻE BLACK BULL gorzelnicze takie jak T-3 TANIO
Zapraszamy do naszego sklepu na Limanowskiego 11 w Łodzi!

Odwiedź naszą stronę internetową www.alembiksklep.pl



Drożdże aktywne Turbo Black Bull są wysoko alkoholizującymi drożdżami o dużej tolerancji na temperaturę.Ich przeznaczeniem jest fermentacja nastawów cukrowych i owocowych.Opakowanie na 25L nastawu : 6kg cukru daje 15% , 8kg cukru daje 18%





Instrukcja :

1.Rozpuścić 6-8kg cukru w 6L gorącej wody.Należy się upewnić , że cukier został rozpuszczony całkowicie.

2.Uzupełnij do 25L pojemności zimna wodą , aby wyregulować temperaturę w całości pojemnika.

3.Gdy temperatura spadnie poniżej 39*C dodaj drożdże aktywne Turbo Black Bull i rozmieszaj dokładnie , aż nie będzie żadnych widocznych grudek drożdży.

4.Pozwól fermentować nastawowi w temperaturze otoczenia 20-28*C przez 3-5 dni (7-10 dni przy 8kg cukru) do momentu , az fermentacja ustanie.



Składniki:drożdże aktywne , pożywka , witaminy i mikroelementy.



Masa netto: 87g.



Zapraszamy do naszego sklepu na Limanowskiego 11 w Łodzi!

Zamówienie można składać mailowo, telefonicznie lub przez sms.

Wysyłka kurierem za pobraniem - 17 zł do 30 kg
Link: olx.pl/oferta/CID628-IDbjezr.html


Drożdże BLACK BULL gorzelnicze
Drożdże aktywne Turbo Black Bull są wysoko alkoholizującymi drożdżami o dużej tolerancji na temperaturę.Ich przeznaczeniem jest fermentacja nastawów cukrowych i owocowych.Opakowanie na 25L nastawu : 6kg cukru daje 15% , 8kg cukru daje 18%



Instrukcja :



1.Rozpuścić 6-8kg cukru w 6L gorącej wody.Należy się upewnić , że cukier został rozpuszczony całkowicie.



2.Uzupełnij do 25L pojemności zimna wodą , aby wyregulować temperaturę w całości pojemnika.



3.Gdy temperatura spadnie poniżej 39*C dodaj drożdże aktywne Turbo Black Bull i rozmieszaj dokładnie , aż nie będzie żadnych widocznych grudek drożdży.



4.Pozwól fermentować nastawowi w temperaturze otoczenia 20-28*C przez 3-5 dni (7-10 dni przy 8kg cukru) do momentu , az fermentacja ustanie.



Składniki:drożdże aktywne , pożywka , witaminy i mikroelementy.



Masa netto: 87g.



Możliwość zakupu produktu tylko i wyłącznie w naszym stacjonarnym stoisku w GOSTYNINIE na Hali Targowej box 48 lub w poszczególne dni tygodnia na targowiskach w Kutnie, Bodzanowie, Żychlinie, Włocławku
Link: olx.pl/oferta/CID628-IDe6fXL.html


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • aprzybyt.xlx.pl